Pidžame za pitbul terijere

Stefani Kar iz Kanade ima misiju da uništi lošu reputaciju pitbulova.

Izvor: Izvor: Njuska.com

Ponedeljak, 09.03.2015.

08:49

Default images
www.facebook.com/Pajamas4Pitbulls

Ona s porodicom živi u Kalgariju, državi Alberta, gde temperature mogu dostići i minus 30 stepeni, pa su njeni pitbulovi Zevs i Tor imali problema zbog hladnoće.

Stefani je u pokušaju da uživa sa svojim psima napolju i zimi, počela da šije zanimljive pidžame. Ona kaže da ove pidžame “omekšavaju” izgled pitbula i da u njima ova rasa izgleda dopadljivo i manje opasno.

Svoje kreacije Stefani je fotografisala i stavljala na društvene mreže. Ubrzo posle toga počela je da dobija prve porudžbine. Zadovoljni kupci su primetili da njihovi mezimci u pidžamama izazivaju pozitivne reakcije kod ljudi.

“Kada izvedem svog pitbula bez pidžame, ljudi ne prilaze i posmatraju mog psa kao opasnu životinju, a kada ga obučem u ludu pidžamicu, prolaznici prvo primete nju i često sami priđu. Tako mogu da bez straha upoznaju ovu divnu rasu”, kaže jedan od kupaca.

Zbog uspeha svoje stranice na Fejsbuku koja sada ima preko 13.000 lajkova, Stefani je pokrenula kampanju na sajtu Kickstarter u nadi da će skupiti 8.000 dolara za svoj projekat. U tome je i uspela i do kraja kampanje na ovom sajtu je skupljeno skoro 15.000 dolara.

Stefani napominje da pidžame nisu samo za pitbulove, od kojih je sve krenulo, već za sve rase.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: