Konča Buika oduševila Beograđane

Svetski poznata španska pevačica Konča Buika nastupila je sinoć u Sava centru, u okviru svetske turneje na kojoj promoviše aktuelni album "Vivir Sin Miedo" (2015).

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 29.11.2016.

08:40

Konča Buika oduševila Beograđane
Foto: Gettyimages

"Kraljica flamenka" svojim jedinstvenim glasom, harizmom i snažnom, emotivnom interpretacijom oduševila je beogradsku publiku. Jedna od najznačajnijih umetnica "world music" predstavila je numere sa svog poslednjeg albuma koje prožimaju rege, raga (ragga), flamenko, R&B, afrobit i gospel.

Beograđani su imali priliku da čuju pesme "Vivir sin miedo", "Si volvere", "Sister", ali i podsete se numera kao što su "No Habra Nadie en el Mundo", "Mi nina Lola", "Siboney".

"Došla sam iz Južne Afrike. U Johanesburgu sam rekla prijateljici da idem u Beograd, na šta je ona reagovala: 'Tamo je prokleto hladno!' Pogrešila je. Ovde je mnogo toplote i energije. Hvala vam na neverovatnoj dobrodošlici", rekla je Buika.

Buika je bila dirnuta rekacijama Beograđana koji su je pozdravili gromoglasnim aplauzom na nogama.

"Zvanično, šou je gotov, ali ja ne idem nigde. Žalim da se zabavljam", rekla je Buika nastavivši koncert dok su iz publike obožavaoci tražili pojedine pesme. Vrativši se na scenu dozivana aplauzom oduševljenja, Buika je na bis izvela pesmu "Mucho dinero" sa novog albuma.

"Ja sam sebi obećala da ću zaraditi više sledeće godine. I vi ćete zaraditi puno para. Mnogo radimo, ulažemo sebe, svoju ljubav, svoju porodicu u posao koji obavljamo. Moramo i da zaradimo više", istakla je slavna pevačica.

Ona je poželela Beograđanima da budu srećni, uverena da se sa životom treba suočiti sa osmehom i bez straha kako i kaže naslov njenog novog albuma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: