Kultura

Sreda, 13.07.2016.

10:21

Pesme EKV i Električnog orgazma na harmonici (VIDEO)

U okviru manifestacije "Manakovo kulturno leto" sutra će u Manakovoj kući nastupiti trio Naš način, najavili su organizatori.

Izvor: Tanjug

Pesme EKV i Električnog orgazma na harmonici (VIDEO)

Na koncertu "Urbane note" trio će na harmorici, basu i akustičnoj gitari izvesti najveće hitovi beogradske rok scene, pa će publika tako čuti kako na harmonici zvuče pesme grupa Ekaterina Velika, Električni orgazam i drugih.

Muzički sastav Naš način osnovali su prijatelji, koji nastoje da očuvaju tradiciju domaće muzike u različitim žanrovima i izvode program, kao što i samo ime grupe kaže, na svoj način, tj. već postojeće pesme u novom aranžmanu.

Manifestaciju "Manakovo kulturno leto" organizuju Tangram centar i Etnografski muzej u Beogradu, uz podršku Sekretarijata za kulturu Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: