Humanitarni rok-spektakl u Kraljevu

Kraljevo je spremno za trodnevni humanitarni rok-festival koji će u ovom gradu od 23. do 25. juna na obali Ibra okupiti 19 sastava iz Srbije i okolnih zemalja, rekao je gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Simović na konferenciji za novinare.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 16.06.2011.

14:55

Default images

Legende jugoslovenskog roka „Atomsko sklonište”, „Galija”, „Divlje jagode”, „Ju grupa”, „Van Gog” i Dado Topić biće okosnica festivalskih večeri 24. i 25. juna. Prve večeri 23. juna nastupiće mlade snage u okviru hard-rok festivala.

Svi bendovi nastupaju bez honorara, a prihod je namenjen sanaciji posledica zemljotresa, rekao je Simović.

„Verujemo da će bar u ta tri dana ovaj događaj popraviti atmosferu u našem gradu, koji je već sedam meseci u znaku zemljotresa. Vreme je i da se po nečem lepom pominjemo u vestima”, rekao je Simović i ocenio da će „Hepicentar” biti najveći rok-događaj ikada održan u Kraljevu.

Suorganizator rok-festivala je Moto klub „Kings” koji će voditi računa o organizaciji kampa za bajkere i ostale posetioce.

Predsednik „Kingsa” Aleksandar Vulić je pozvao sve ljubitelje motora da obiđu kamp, jer će na jednom mestu moći da vide više od hiljadu dvotočkaša.

Član Organizacionog odbora Dragan Blagojević kaže da su za „Hepicentar” već akreditovane 22 redakcije, a da se tokom tri dana festivala očekuje oko 12.000 posetilaca.

Bina će biti ispod gradskog Keja, između Atletskog stadiona i bazena, a na samoj obali će biti kamp.

Za prvo veče hard-rok festivala ulaz je besplatan, a za drugi i treći dan karta košta po 300 dinara, odnosno dvodnevna 500 dinara. Uz dvodnevnu ulaznicu boravak u kampu je besplatan.

Osim na prodajnim mestima u Kraljevu, ulaznice se onlajn mogu kupiti preko sajta www.eventim.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: