Svi su oduševljeni novim "Ratovima zvezda"

Sinoć je u Holivudu održana svetska premijera sedmog nastavka “Ratova zvezda”, a po svemu sudeći, film je vredelo čekati ovako dugo.

Kultura

Izvor: slashfilm.com

Utorak, 15.12.2015.

14:44

Default images
Foto: Tanjug / Jordan Strauss / AP

Svetski mediji prenose da nije bilo nijednog nezadovoljnog gledaoca, a mnogi su ga nazvali “drugim omiljenim” nastavkom u franšizi.

Poznati ljubitelj "Ratova zvezda" i filmski kritičar na sajtu Slashfilm napisao je da je oduševljen nastavkom "Sila se budi".

"To je sve što smo želeli od 'Ratova zvezda'. Film me je doveo do suza više puta. Razgovarao sam sa mnogim ljudima na zabavi posle premijere i iako su mnogi oklevali da daju definitivan sud posle prvog gledanja, nisam čuo da se nekom nije svideo. Većina ljudi s kojima sam razgovarao smatra ga boljim od predhodnih nastavaka, a neki su ga ocenili i kao drugi najbolji u serijalu. Jedno je jasno: 'Ratovi zvezda su se vratili i svi s nestrpljenjem očekuju nastavak franšize."

Evo nekoliko utisaka novinara, najpožrtvovanijih fanova i filmadžija koji su već imali priliku da vide film: "Ratovi zvezda su se vratili i tu su da ostanu." "Čestitam J. J. Abramsu i kompletnom timu na izvanrednom filmu. 'Sila se budi' ponovo me je učinila uzbuđenim 10-godišnjakom." "Film 'Ratovi zvezda: Sila se budi' dirnuo je sve moje emocije. Uglavnom pozitivne, nekoliko njih negativnih, ali je, sve u svemu, to bilo izuzetno iskustvo." "Neću mnogo govoriti dok ga ne pogledam ponovo, ali siguran sam da je 'Sila se budi' najbolji nastavak 'Ratova zvezda' još od 1983... možda i 1980." "'Sila se budi' zauzima kreativni prostor i osećaj kakav ste imali uz originalnu trilogiju. Divan nastavak."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: