Duhovni: Plakao sam čitajući scenario novog "Dosijea X"

Dejvid Duhovni je zaplakao kada je pročitao scenario za dugo očekivani nastavak „Dosijea X“.

Kultura

Izvor: Independent

Četvrtak, 28.05.2015.

08:26

Default images
Beta / Chris Pizzello/Invision/AP

Duhovni je igrao agenta FBI-ja Foksa Moldera u originalnoj kultnoj naučnofantastičnoj seriji koja je okončana 2002. posle osvojenih 16 Emi nagrada i pet Zlatnih globusa.

Ranije ovog meseca objavljeno je da će biti snimljeno osam novih epizoda sledećeg januara, a pored Duhovnija, u seriju se vraća i Džilijan Anderson kao Molderova „desna ruka“ Dejna Skali.

„Počeo sam da plačem kad sam pročitao prvu stranu scenarija. Bilo je tako čudno videti imena na tom papiru“, rekao je Duhovni. „To nije bilo zbog samog scenarija. Samo, toliko dugo smo pričali o tome. Toliko dugo smo to planirali. Trebalo je mnogo vremena da se okupe svi ljudi i napravi dogovor sa Foksom.“

„Sledi zabavni deo. Sada ćemo to zaista uraditi. Bilo je lepo i čudno emotivno putovanje za mene i moram da pronađem način kako to da iskoristim."

Detalji o dešavanjima u seriji ostaju tajna, ali je Duhovni potvrdio da je priča „fantastična“ i da ne bi isključio još jednu sezonu.

„Mislim da su svi otvoreni za različite mogućnosti. Svakako je ne bismo oživljavali s idejom da je okončamo“, rekao je Duhovni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: