Kultura

Četvrtak, 26.09.2013.

12:50

Zajednički projekat tvoraca "Breaking Bada" i "Housea"

Tvorac serije "Breaking Bad" Vins Giligen i čovek koji je potpisao legendarnog "Housea" Dejvid Šor rade zajedno na projektu "Battle Creek" za mrežu CBS. Već je ugovoreno 13 epizoda za novu detektivsku seriju, koja bi sudeći po reputaciji autora trebalo da bude hit.

Izvor: B92

Default images

Serija će početi da se emituje u sezoni 2014/15, a bazirana je na scenariju koji je Giligen napisao još pre jedne decenije, kada je završavao rad na serijalu "Dosije X".

Šor će biti zadužen za "novu ruku" i peglanje scenarija, a zatim bi trebalo da bude na čelu celog projekta.

Ipak, obojica bi trebalo da budu potpisani kao izvršni producenti, a Giligen će biti i iza kamere, jer namerava da režira pilot epizodu.

Za sada se zna samo da je "Battle Creek" serija o "dvojici detektiva sa različitim pogledima na svet i na posao".

"Njihova saradnja bi trebalo da pruži odgovor na pitanje da li ulice grada u Mičigenu po kom je serija dobila ime mogu da očiste cinizam, lukavstvo i sitne prevare uz malo resursa ili su za taj zadatak ipak potrebni naivnost, poverenje i mnogo resursa", piše "Holivud riporter".

Giligen će takođe raditi i na seriji "Bolje pozovite Sola", takozvanim "spinofom" serije "Breaking Bad".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: