Vodimo vas na "Divljake" u DKC

Novi film reditelja Olivera Stouna "Divljaci" (Savages) od 11. oktobra stiže na redovne repertoare bioskopa: Kolosej, Cineplexx Delta City, Takvud, Dvorane KCB-a u Beogradu i Roda, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina film, Vilin grad (Niš), najavio je distributer "Taramaunt".

Kultura

Izvor: B92

Subota, 06.10.2012.

10:54

Default images

Trostruki dobitnik Oskara, Oliver Stoun, vraća se na velika platna sa uzbudljivim trilerom "Divljaci“, u kome glavne uloge tumače Tejlor Kič, Blejk Lajvli, Džon Travolta, Benisio Del Toro, Selma Hajek, Eron Tejlor Džonson i drugi. Film je zasnovan na istoimenom krimi-trileru Dona Vinsloua, koji je Njujork Tajms proglasio jednim od top 10 romana 2010. godine.

Preduzimači iz Lagune Biča, Ben (Džonson), smiren i milosrdan budista i njegov bliski prijatelj Čon (Kič), bivši specijalac mornaričkih „foka“ i bivši plaćenik, vode unosan, domaćinski posao – gaje najbolju marihuanu ikad proizvedenu. Takođe dele i jedinstvenu ljubav prema izuzetnoj lepotici Ofeliji (Lajvli). Život je idiličan u njihovom gradiću u Južnoj Kaliforniji... sve dok meksički Baha kartel ne odluči da se uključi u celu priču i da zahteva da se ovaj trio uortači s njima.
Kad nemilosrdni vođa kartela, Elena (Hajek) i njen brutalni pomoćnik, Lado (Del Toro), potcene neraskidivu vezu između ova tri prijatelja, Ben i Čon, uz pomoć nevoljnog, korumpiranog detektiva za narkotike (Travolta), povešće rat protiv kartela koji, na prvi pogled, nemaju šanse da dobiju. I tako će započeti serija sve pokvarenijih i opasnijih smicalica i manevara u ovoj brutalnoj borbi živaca.

"Divljaci" poseduju nekoliko tema koje se često pojavljuju u Stounovim filmovima: slojevite prevlasti, promena lojalnosti, preispitivanja onog najboljeg i najgoreg u ljudskoj prirodi, proučavanja kompleksnih porodičnih odnosa i dirljiv prikaz oštećenih ljudi od kojih neki pronađu sopstvenu vrstu heroizma, navodi se u saopštenju.

B92 i "Taramaunt" vode vas na projekciju filma "Divljaci" olivera Stouna u četvrtak 11. oktobra u Dvorani kulturnog centra Beograd u 20:30h. Prijavite se na karte@b92.net, ostavite ime, prezime, kontakt telefon i u naslovu poruke obavezno upisati "Divljaci".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: