Kultura

Sreda, 23.05.2012.

15:43

Ko će glumiti u Otvorenim vratima?

Tvorci TV serije "Otvorena vrata" Biljana Srbljanović, Bojana Maljević i Miloš Radović postigli su dogovor da počnu rad na nastavku priče o problemima i odnosima u jednoj beogradskoj porodici, koja je sa uspehom emitovana devedesetih godina prošlog veka na RTS-u.

Izvor: B92

Default images

Podsetimo, u avanturama malo neobične porodice i njihovih prvih komšija igrali su Vesna Trivalić, Milan Gutović, Bogdan Diklić, Nikola Đuričko, Sofija Jović, Bojana Maljević, Olivera Marković, Zoran Cvijanović, Mirjana Karanović, Branislav Lečić, Branka Katić i drugi. Još uvek se ne zna da li će kompletna ekipa glumaca učestvovati i u snimanju nastavka jer se neki od njih trenutno ne nalaze u Srbiji, neki nažalost nisu više među živima, ali je za sada potvrđeno da će kao i u prvom delu serije Bojana Maljević, koja je i producentkinja nastavka, ponovo tumačiti Anu Anđelić, a Milan Gutović lik Dragoslava.

Odluku o nastavku snimanja serije Bojana Maljević je objavila na Fejsbuku, scenario za nove epizode će napisati Biljana Srbljanović, seriju će režirati Miloš Radović, dok je izvršni producent ponovo kuća “Monte Royal Pictures”.

Biljana Srbljanović je izjavila da je već počela da piše nove epizode i da očekuje da većina glavnih glumaca i starih saradnika učestvuje u snimanju novih epizoda ove popularne serije, jer bi jedino sa njima cela ideja o nastavku imala smisla.

Kada je prvobitno snimljena 1994. godine, serija je bila neobična po tome što je na njoj radio veći broj mladih i već afirmisanih scenarista i reditelja, a ukupno je snimljeno 34. epizoda. Autori scenarija su bili: Biljana Srbljanović, Ivan M. Lalić, Miloš Radović, Miroslav Lekić, Milan V. Puzić, Aleksandra Kostadinović, Katarina Pejović, Goran Marković, Gordan Mihić, Vojislava Vojnović, Srđa Anđelić, Sara Koen i Deana Leskovar, dok su seriju režirali: Miloš Radović , Miroslav Lekić , Srđan Dragojević, Miloš Radivojević, Mihajlo Vukobratović , Slobodan Skerlić, Branko Baletić i Goran Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: