Kultura

Ponedeljak, 09.04.2012.

09:16

Showtime vraća novac nezadovoljnima

Nakon nezadovoljstva dela publike i negativnih komentara koji su usledili posle koncerta Nouvelle Vague u hali Beko u subotu 7. aprila, organizatori su odlučili da posetiocima, koji zbog gužve na ulazu, nisu uspeli da uđu na koncert vrate novac od ulaznica.

Izvor: B92

Default images

"Na ulazu je stvorena velika gužva koja je sprečila oko 200 posetilaca da uđu u prostor i tako iskoriste kupljenu ulaznicu. Iako hala Beko ima četiri ulaza u prostor, bezbednosni standardi nalazu da jedan deo njih bude korišćen isključivo za izlaze u slučaju opasnosti pa je tako na događaju postojalo samo dva ulaza. Tendencija publike da bude bliža bini, doprinela je znatno većoj zauzetosti prednjeg dela u odnosu na zadnji deo prostora, sto je dovelo do toga da se u prednjem delu stvori velika gužva," kaže se u saopštenju organizatora.

"Protivpožarna inspekcija izvršila je uviđaj i sve neophodne kontrole bezbednosti na lokaciji, na osnovu čega su organizatori dobili sve potrebne dozvole za održavanje koncerta. U toku koncerta bila je prisutna dežurna ekipa vatrogasaca i policije koja je ustanovila da ni jednog trenutka nije bila ugrožena bezbednost posetilaca."
Foto: Jovan Marjanov
"Podsećamo, nekoliko dana pre objavljeno je da je koncert rasprodat i organizatori su apelovali da se na koncert dođe ranije, pa je iz tog razloga najavljeno i da se kapije otvaraju sat vremena pred početak programa (21h) kada je objavljena i tačna satnica nastupa svih izvođača na događaju."

Pravo na povraćaj novca imaju oni posetioci koji su sačuvali neponištenu kartu zbog nemogućnosti da usled gužve pristupe događaju.

Neponištene karte se mogu vratiti na prodajna mesta Card servisa - TC Ušće (info pult 10-22h) i Bilet Centar Trg Republike (9-20h) zaključno sa petkom (13.4).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: