Ponedeljak, 20.04.2015.

15:22

Dundov: Luda žurka za iskrenu tehno ekipu

Dejvu Klarku, Kristijanu Vareli i Aleksandru Kovalskom, čuvenim imenima u svetu tehno zvuka, pridužiće se na prvom sprskom tehno labelu “Lucky Light LTD” i producent Petar Dundov.

Izvor: B92

Default images

“Lucky Light LTD polako, ali sigurno okuplja kvalitetnu ekipu. Drago mi je što će moje ime stajati uz sve ove veličine”, rekao je kaže Petar Dundov.

Pošto “Lucky light LTD” gaji nešto tvrđi zvuk, Dundov će za promo žurku 24. aprila u klubu Andergraund, reaktivirati projekat Brothers Yard.

Zagrebački producent veoma retko nastupa pod ovim pseudonimom, a ovo će mu biti premijera pred beogradskim klaberima.

"Sve to budi emocije. I Andergraund i Brothers Yard me vraćaju u prošlost. U svakom slučaju, obećavam ludu žurku”, poručuje Dundov.

Domaća podrška 24. aprila u Andergraundu su Klaus i Speedy, a karte koštaju 600 dinara. Svi koji kupe ulaznice kaospecijalan poklon dobiće promo majicu “Lucky light LTD”, a biće podeljen i određen broj ploča sa novim izdanjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: