Otkriveno ko će biti "Isterivači(ce) duhova"

Legendarni "Isterivači duhova" (Ghostbusters) su još jedna franšiza koju Holivud provlači kroz svoju "ribut mašinu", a ovog puta će "protonske rance" na leđa staviti četiri žene. Reditelj Pol Fejg otkrio je koga ćemo zvati u slučaju paranormalnih pojava.

Izvor: B92

Sreda, 28.01.2015.

10:27

Default images
Foto: Beta, AP

U novoj verziji sjajnog hita iz osamdesetih godina prošlog veka glumiće dvojac iz Fejgovog filma "Deveruše" Melisa Mekarti i Kristen Vig, kao Lesli Džons i Kejt Mekinon iz čuvenog šoua "Saturday Night Live".

Snimanje filma počinje u Njujorku predstojećeg leta, a u bioskope stiže 22. jula 2016. godine. Četiri glumice koje bi trebalo da zamene nezaboravnu ekipu Marej-Ekrojd-Ramis-Hadson, sve imaju više od 30 godina, "u inat holivudskim stereotipima", navodi Gardijan.

"Toliko volim prve filmove da ne želim da uradim bilo šta što bi moglo da ih pokvari. Zato sam rekao sebi, hajde da krenemo iz početka, jer tako možemo da imamo novu dinamiku. Želim da tehnologija bude više kul, želim da film bude strašan i želim da se odvija u našem svetu", rekao je Fejg, obrazlažući odluku da isterivači postanu isterivačice.

Erni Hadson (Vinston iz originalnih "Isterivača") prilično je skeptičan.

"Ako nema veze sa prva dva filma i ako su sve žene u njemu, zašto ga onda zovete Isterivači duhova? Sviđa mi se ideja da se angažuju žene, nadam se da će film ići ka tome bar da budu smešan, ako ne to, bar neka budu sekse. Mislim da je dobro da u ekipi bude žena, ali ne da budu sve žene. Mislim da fanovi to ne žele", rekao je Hadson.

Bil Marej ipak kaže da "sve zvuči sjajno i da bi želeo da gleda takav film".

Šta vi mislite, kako će proći "Isterivačice duhova"?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: