Četvrtak, 31.07.2014.

14:47

Zašto je odloženo snimanje 8. sezone Štrebera?

Zbog nepotpisanih ugovora sa zvezdama serije "Štreberi" (The Big Bang Theory) odložen je početak snimanja i produkcije osme sezone ove hit serije.

Izvor: B92

Default images

"Usled pregovora o novim ugovorima zvezda serije Štreberi, početak produkcije koja je trebalo da počne juče (31. jula) je odložen", saopšteno je iz Vorner Brosa.

Zvezde serije - Džim Parsons, Džoni Galecki, Kejli Kuoko Sviting, Sajmon Halber i Kunal Najar navodno traže povišice. http://big.assets.huffingtonpost.com/shellygifffffff.gif Šeldon, Lenard i Kejli navodno traže milion dolara po epizodi. Iz CBS-a uveravaju gledaoce da će se sve dobro završiti i da će serija nastaviti da se snima.

Kada bi samo CBS imao pravog Šeldona Kupera da pregovara ili nešto poput cimerskog ugovora koji je on sastavio.

Dobre vesti su da premijera osme sezone nije pomerena, još uvek, piše HuffPost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: