Kristijan Varela 8. marta u KPGT-u

Jedan od najboljih tehno disk džokeja na svetu Kristijan Varela (Chrstian Varela) nastupiće u Beogradu u prostoru KPGT-a 8. marta.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.02.2013.

15:10

Default images

Španac za koga mnogi smatraju da je najbolji disk džokej na svetu ima iza sebe staž od 20 godina na klupskoj sceni, uvek je bio predvodnik novih trendova, a u Beogradu će nastupiti na četiri gramofona.

Tokom svoje uspešne karijere, Kristijan Varela je dobio više od 25 internacionalnih nagrada (najbolja etiketa, najbolji DJ, najbolji producent), što nije iznenađujuće, jer je njegova strast ka muzici velika, uz veliki tim koji ga godinama prati. Radio je na više od 150 izdanja i kompozicija za najprestižnije međunarodne izdavače i kuće kao što su Sony/BMG – Blanco&Negro (Španija), Intec (Velika Britanija), Elephanthaus (SAD). Godinama vodi svoju etiketu Pornographic Recordings, na kojoj se pored njegove muzike nalaze i izdanja mladih, kreativnih umetnika sa originalnim idejama i konceptima.

Za 8. mart, Dan žena, Kristijan varela je najavio svoj prvi, ekskluzivni retro-tehno set pred našom publikom, a posetioci će imati priliku da se prisete starih ploča, sopštio je organizator Heineken.

Domaća i reginalna podrška na ovom nastupu biće mu DJ Veztax, Speedy, Edy C i Miloš Vujović.

Cena karata za ovaj događaj je 1.000 dinara i mogu se kupiti na sledećim mestima:

Bilet Servis
Beogradska Arena
TC Ušće (Info pult)
Dom Omladine
Dom Sindikata
Knjižare Vulkan, Delfi i Laguna

Prodaja preko interneta na:

www.tickets.rs
www.eventim.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: