Ponedeljak, 04.06.2001.

22:29

DJINDJIC: VLADA NE KRADE I NE LAZE

Izvor: B92

Default images
Premijer Srbije Zoran Djindjic u emisiji Direktno TV Studija B izjavio je u ponedeljak uvece da njegov kabinet za 130 dana rada nije napravio ni jedan kompromis na stetu principa svog programa, a da bi se dopao gradjanima. Republicka vlada cetiri puta je jeftinija od prethodne i ispunila je svoje predizborno obecanje, ne laze i ne krade, rekao je Djindjic. Odgovarajuci na pitanja o suzbijanju sverca cigareta, Djindjic je izjavio da nije zadovoljan sto nije uhapsen ni jedan od velikih organizatora sverca i sto se sve zavrsilo na trafikama. Djindjic je ponovio da poznaje Stanka Subotica, spornog biznismena kojeg mediji dovode u vezu sa svercom cigareta, prenosi Fonet. Djindjic je u intervjuu nedeljniku "Svedok" izjavio da njegova vlada priprema zakon o osnivanju "Srbija tabaka", nacionalne drzavne industrije koja bi imala monopol na duvan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: