Četvrtak, 13.08.2020.

08:56

Sarajevo: Ubijen muškarac i ranjena žena, uhapšene tri osobe

U Sarajevu se sinoć, pola sata pre ponoći, desilo ubistvo i ranjavanje, zbog čega su uhapšene tri osobe, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Izvor: Tanjug

Sarajevo: Ubijen muškarac i ranjena žena, uhapšene tri osobe
Ilustracija: Getty Images/ Sascha Schuermann

Predstavnik policije Kantona Sarajevo izjavio je za portal klix.ba a je policija dobila dojavu da je u sarajevskom naselju Ahatovići došlo do tuče između više osoba.

Policija je po dolasku na mesto događaja konstatovala da je jedna osoba zadobila smrtonosne povrede nožem, a da je jedna osoba lakše povređena, takođe nožem.

Kako portal saznaje, muškarac koji je ubijen i njegova supruga, koja je ranjena, nisu učestvovali u tuči.

Prema nezvaničnim informacijama, u naselju je došlo do porodične svađe, nakon čega je jedna osoba zatražila pomoć u dvorištu ubijenog muškarca.

Ubrzo nakon toga u dvorište stradalog stigli su i ostali akteri svađe, nakon čega je došlo do guranja, a ubijeni muškarac je dobio smrtonosni ubod nožem pokušavajući da razdvoji osobe koje su se tukle. Njegova supruga je zadobila ubodnu ranu u leđa nakon što je prišla suprugu kako bi mu pomogla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

19 min

Podeli: