Petak, 31.10.2003.

23:31

Đukanović za regionalnu saradnju protiv trgovine ljudima

Izvor: Beta

Default images

Crnogorski premijer Milo Đukanović naglasio je u petak uveče, u razgovoru sa predstavnicima Ministarstava unutrašnjih poslova Crne Gore, Srbije, Albanije, Makedonije i UNMIK-a, potrebu regionalne saradnje protiv trgovine ljudima i drogom. Đukanović je rekao da je osnovni zadatak svih u regionu da pojedinačno doprinesu otvaranju granica za slobodno kretanje ljudi, roba i kapitala, a sa druge strane, da doprinesu uspostavljanju čvrstih barijera za sve oblike organizovanog kriminala, saopšteno je iz kabineta crnogorskog premijera.

Na sastanku je konstatovano da veliki korak u tom pravcu predstavlja današnje potpisivanje sporazuma o saradnji MUP-a Crne Gore sa MUP-om Albanije i UNMIK-om. U saopštenju je navedeno i da su svi učesnici istakli pozitivna iskustva u saradnji sa crnogorskim MUP-om.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: