Utorak, 28.06.2005.

20:44

Grand kafa: "Soko Štark" biće naš

Beogradska kompanija "Grand kafa" saopštila je da će sutra zvanično postati većinski vlasnik "Soko štarka".

Izvor: B92

Default images

Akcionari Soko Štarka mogu još u naredna 24 sata da deponuju akcije. Predsednik i vlasnik Grand kafe Slobodan Vučićević rekao je i da će automatski Grand kafa kupiti i državni paket akcija od 40 odsto u Soko Štarku.

"Nije konačno i ne može da bude konačno do srede u 12 časova. Malim akcionarima koji do sutra u 12 sati deponuju svoje akcije, biće 4. jula uplaćeno u proseku nešto više od 6.000 evra na račun. Po istom osnovu, Grand kafa će istog dana uplatiti u državni budžet 14,3 miliona evra", kazao je Vučićević.

Iako je Grand kafa predvidela 15 miliona evra da uloži u Soko Štark i pet miliona evra za socijalni program, predstavnici Sindikata Soko Štarka ocenili su da većina akcionara ipak, neće prihvatiti ponudu Grand kafe, zbog, kako su istakli, nedefinisanog i neobavezujućeg socijalnog  programa

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: