Makron i Tramp – poljupci i "čišćenje peruti" FOTO/VIDEO

Predsednik SAD Donald Tramp dočekao je u Vašingtonu francuskog kolegu Emanuela Makrona. Mediji pišu o “specijalnom prihateljstvu“ dvojice lidera.

Izvor: B92

Sreda, 25.04.2018.

07:45

Makron i Tramp – poljupci i
Foto: Tanjug/AP/P. M. Monsivias

Za francuskog predsednika i njegovu suprugu Brižit pripremljen je svečani doček u Beloj kući, a ono što je obeležilo susret, osim belih odevnih kombinacija dve prve dame, jesu i neprestana rukovanja, zagrljaji, držanje za ruke, ali i poljupci dvojice predsednika.

Kako piše NBC njuz, sve je počelo poljupcima u obraz, tipičnim evropskim pozdravom. Nešto kasnije došlo je i do dugog rukovanja koje je trajalo oko pet sekundi.

Tramp je potom, u trenutku kada su se pojavili pred reporterima, “počistio“ perut sa Makronovog sakoa.

“On je savršen“, rekao je Tramp o svom kolegi.

Kako je rekao, “nisu lažne vesti“ kada mediji pišu o njegovoj vezi sa Makronom, koji je prvi inostrani predsednik za kog je priređen svečani doček u Beloj kući od kada je Tramp šef države.

U toku dana rukovanja i držanja za ruke su nastavljena. Pred sam početak konferencije za novinare, dvojica lidera ponovo su bila u “toplom zagrljaju“, a Tramp je čak uspeo i da Makrona povede za ruku i uvede u Belu kuću.
Foto: Tanjug/AP/A. Harnik
.
Foto: Tanjug/AP/A. Harnik
.
Foto: Tanjug/AP/P. Monsivias
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: