Janković o dogovoru DS i Nove: Ne umanjuje šanse

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković je izjavio da dogovor Demokratske stranke i Nove stranke ne vidi kao umanjivanje bilo čije izborne šanse.

Izvor: B92

Petak, 29.12.2017.

15:37

Janković o dogovoru DS i Nove: Ne umanjuje šanse
Foto: Tanjug / Sava Radovanoviæ

Janković je novinarima kod gradske novogodišnje jelke u Beogradu kazao da veruje da će se svi zajedno naći "na kraju puta" - u "oslobođenom Beogradu i oslobođenoj Srbiji".

"Želim im svaki uspeh i ne vidim to kao umanjivanje bilo čijih šansi. Podsećam još jednom da je drugi princip za saradnju opozicije da naš cilj mora da bude rušenje ove štetočinske vlasti, a ne međusobno pozicioniranje i prevlast", rekao je Janković o dogovoru DS i Nove o zajedničkom nastupu na predstojećim beogradskim izborima.

"Želim im sve najbolje i verujem da ćemo se naći na kraju puta u oslobođenom Beogradu i oslobođenoj Srbiji, kao i da ćemo na kraju toga graditi institucije i da nećemo biti manje zlo i vratiti se u začarani krug", kazao je Janković.

Janković je ranije kazao da će Pokret slobodnih građana podržati kandidaturu Dragana Đilasa na izborima za Skupštinu grada Beograda.

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac je danas izjavio da će na izborima za Skupštinu grada Beograda on biti zajednički kandidat DS-a i Nove stranke za gradonačelnika, a da će funkcionerska Nove stranke Vesna Rakić Vodinelić biti "nositeljka liste".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: