Marjanović negira; Advokat: Nijedan ozbiljan dokaz

Zorana Marjanovića, uhapšenog zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović, posetili su advokati u Centralnom zatvoru, u koji je prebačen u subotu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.09.2017.

18:37

Marjanović negira; Advokat: Nijedan ozbiljan dokaz
MUP

Njih petorica čine advokatski tim Zorana Marjanovića, koji je priveden u petak.

Njega su posetila dvojica advokata, koji su za Prvu TV naveli da je Marjanović negirao sve optužbe i da je ponovio iskaz od pre godinu dana kada je njegova supruga i ubijena.

Kako kažu, ne brinu za klijenta jer dokazi koji postoje protiv njega nisu ozbiljni i ne mogu da utiču na krajnji ishod, da on bude optužen za ubistvo.

Na pitanje o navodnom dokazu iz blata o kojem su mediji pisali prethodnih dana, kažu da taj dokaz ne postoji.

Za to vreme, mediji ne miruju.

I policija i tužilaštvo demantuju da odatle cure informacije.

Kao razlog za hapšenje pevačicinog supruga, mediji navode da se blato sa mesta nesreće poklapa sa onim gde je Jelenino telo pronađeno.

"Ja sam to pročitao u medijima, u predmetu toga za sada nema. Odbrani u ovom trenutku nije predočen nijedan ozbiljan dokaz koji bi zaista ukazivao da je on izvršilac dela stoga očekujemo oslobađajuću presudu", rekao je advokat Veljko Delibašić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: