Petak, 23.06.2017.

13:36

I Joksimovićeva dočekivala goste na aerodromu

Ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović dočekala francuskog senatora, ministra iz Jermenije i predsednika slovačke skupštine.

Izvor: Tanjug

I Joksimovićeva dočekivala goste na aerodromu
Tanjug, arhiva

Najpre su na aerodrom "Nikola Tesla" stigli senator u parlamentu Francuske i izaslanik Ministarstva spoljnih poslova za ekonomsku saradnju sa zemljama zapadnog Balkana Alen Rišar i ministar spoljnih poslova Jermenije EduardaNalbandijan.

Francuskog senatora, pored ministarke Joksimović dočekala je i ambasadorka Francuske u Beogradu Kristin Moro.

Potom je stigao i predsednik Narodne skupštine Slovačke Andreja Danka.Predsednik parlamenta Slovačke dočekan je uz državne počasti, sa crvenim tepihom i postrojenim gardistima, a bila je prisutna i ambasadorka Slovačke Dagmar Repčekova.

Visoke zvanice doputovale su kako bi prisustvovale svečanosti povodom preuzimanja dužnosti predsednika Srbije, a na svečanosti povodom inauguracije predsednika Vučića u Palati Srbija očekuje se večeras prisustvo više hiljada gostiju iz regiona, Evrope i sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: