Gotova uzbuna u Londonu, ulice će biti pune policije

Britanska policija ponovo je danas otvorila stanicu Viktorija i okolne ulice u Londonu, koje su bile zatvorene zbog dojave da je primećen sumnjivi paket.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 23.05.2017.

09:12

Gotova uzbuna u Londonu, ulice će biti pune policije
Foto: GettyImages

"Prijavljeni sumnjivi paket je pregledan. Nije sumnjiv. Hvala na strpljenju", navela je londonska policija na Tviteru, prenosi Rojters.

Podsetimo, londonska stanica Viktorija evakuisana je usled "tekućeg incidenta", javio jej utros britanski "Independent". Prema ranijim navodima medija, pronađen je "sumnjivi paketu" u toj oblasti. Ulice u centralnom Londonu su odmah bile zatvorene, a policija je savetovala da se izbegava taj deo grada.

Šef britanske policije je izjavio da pojačan broj policijskih ekipa patrolira prestonicom, a to je potvrdio i londonski gradonačelnik Sadik Kan. "U stalnom sam kontaktu sa gradskom policijom, koja analizira bezbednosne pripreme u Londonu", naveo je Kan na svom Tviter profilu, prenosi Rojters. Prema njegovim rečima, "građani Londona će danas na ulicama videti veći broj policajaca

Navodi o incinentu na stanici pojavili su se nakon ekplozije na koncertu Arijane Grande u Mančesteru u kojoj je poginulo najmanje 22 ljudi, a više desetina ih je povređeno. Opširnije - OVDE

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: