Petak, 20.01.2017.

10:36

Vučić sa Hanom u Davosu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Davosu sa komesar Evropske komisije za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johannesom Hanom.

Izvor: Tanjug

Vučić sa Hanom u Davosu
Foto: Tanjug

Vučić, koji učestvuje na godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma, imao je tokom proteklih dana niz značajnih susreta među kojima sa komesarkom za spoljnu politiku Federikom Mogerni, generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom, a telefonom je iz Davosa razgovarao sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Za danas je predviđeno učešće premijera Vučića na panelu pod nazivom "Go East: Strenghtening Europe`s Neighbours", na kojem će učestvovati i hrvatski premijer Andrej Plenković.

Pored njih u panelu će učestvovati predsednik Ukrajine Petro Porošenko, austrijski ministar spoljnih poslova Sebastian Kurc i Han.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: