"Jeremić ima dragocene kontakte širom sveta"

Predsednik Zajedno za Srbiju i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović ocenio je da bi izbor Vuka Jeremića za predsednika Srbije značio kraj samovlašća u Srbiji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.01.2017.

07:32

Zelenović je rekao da Vuk Jeremić ima "veoma široke i dragocene kontakte među političarima, poslovnim ljudima i javnim ličnostima širom sveta, što će mu omogućiti ozbiljna dostignuća u borbi za bolji život građana Srbije, kada postane predsednik Republike".

"S druge strane, Jeremićev izbor predstavljaće suštinski kraj samovlašća koje je okovalo Srbiju", rekao je Zelenović.

Bivši ministar spoljnih poslova Srbije i direktor Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić izjavio je danas da je odlučio da se kandiduje za predsednika Srbije, jer voli Srbiju i ne pristaje na njeno propadanje.

"Uveren sam da zajedno možemo promeniti ovaj nazadni sistem i stvoriti dostojanstvenu, suverenu i razvijenu državu, Srbiju čiji će građani biti slobodni, sigurni i samostalni. Zemlju u kojoj se ne šapuće već slobodno i glasno govori", rekao je Jeremić tokom govora na skupu "Srbija u 2017" u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: