Sreda, 11.01.2017.

14:55

Đaci na raspustu u 14 opština u Srbiji

Odlukom lokalnih vlasti zbog vanrednih vremenskih uslova nastava u osnovnim i srednjim školama nije počela u 14 opština, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

Izvor: Tanjug

Đaci na raspustu u 14 opština u Srbiji
Foto: Gettyimages

Nastava nije počela u Dimitrovgradu, Babušnici, Žabarima, Mionici, Medveđi, Trgovištu, Surdulici, Vladičinom Hanu, Sjenici, Štrcu, Gnjilanima, Gori, Ivanjici i Novom Pazaru.

"Na osnovu odluke gradskih vlasti časovi u svim školama u Vranju skraćeni su na 30 minuta, ista situacija je i u opštini Kladovo. Takođe, 30 minuta traju časovi u svim školama u Priboju i u OŠ "Branko Radičević" u Bujanovcu", navodi se u saopštenju.

Zbog havarija na sistemu grejanja ili neprohodnosti puteva početak nastave je odložen u 20 škola i 28 izdvojenih odeljenja: Školska uprava (ŠU) Zaječar tri škole i četiri izdvojena odeljenja (IO), ŠU Kruševac jedna škola, ŠU Beograd četiri škole, ŠU Valjevo jedna škola i pet IO, ŠU Leskovac jedna škola i peet IO, ŠU Užice šest škola i 14 IO, ŠU Kragujevac četiri škole.

U ŠU Kraljevo danas su u četiri škole časovi skraćeni na 35 minuta.

Nakon normalizacije uslova za rad škole će u dogovoru sa školskim upravama pripremiti Akcione planove za nadoknadu časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

23 h

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: