Noć u BG: Pet udesa, sedmoro povređenih

U pet saobraćajnih nesreća koje su se dogodile u Beogradu tokom noći, lakše je povređeno sedam osoba, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: B92

Nedelja, 11.12.2016.

09:25

Noć u BG: Pet udesa, sedmoro povređenih
Foto: Tanjug

Tokom noći bilo je malo alkoholisanih, malo povređenih u tučama, uglavnom su se javljali hronični bolesnici i oboleli od malignih bolesti, rekla je Macura agenciji Beta i precizirala da su ekipe Hitne pomoći intervenisale tokom noći 120 puta, od toga na javnom mestu 21 put.

U prvoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 21.30 na Senjaku lakše je povređen muškarac od 36 godina, na Rakovici u 22.00 u sudaru na uglu Đuje i Dragoljuba i Gočke povređeni muškarac (26) zbrinut je na licu mesta, rekla je Macura.

Prema rečima Macure, dve lakše povređene osobe prevezene su nakon sudara koji se desio oko 23.30 u Bulevaru Mihajla Pupina u Kliničko-bolnički centar.

Ekipe Hitne pomoći zbrinule su muškarca (25) povređenog oko pet sati u ulici Vojvode Stepe kao i dve muške osobe stare 32 i 34 godine povređene u ulici Dragoslava Srejovića.

Dežurne ustanove su KBC Bežanijska kosa, Zvezdara, Urgenti centar, Institut za maju i dete i Očna klinika - Pastereova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: