Subota, 19.11.2016.

11:42

Dačić: Vučić ne pominje rekonstrukciju, to je dobar znak

Ne volim male jubileje, ove od 100 dana, obratiću vam se na 1.000 dana Vlade pa ću vam se tako obraćati inače, kaže šef diplomatije Ivica Dačić.

Izvor: B92

Dačić: Vučić ne pominje rekonstrukciju, to je dobar znak
Foto: Tanjug.

Dačić je naveo da je Srbija poboljšala svoju međunarodnu poziciju: “Trudimo se da steknemo prijatelje, a da ne izgubimo nijednog“, kaže Vučić.

Kako navodi, kada će Srbija biti deo EU to niko ne može da predvidi, ali ga raduje ta u Srbiji postoji politička stabilnost.

„To je važno jer živimo u vremenima u kojima je neophodno da postoji takva vlast u Srbiji i da se država temelji na čvrstim opredeljima i jedinstvu i delovanju“, kaže Dačić.

Dačić navodi da bi pozitivno ocenio 100 dana vlade i istakao je kao kao “dokaz“ toga činjenica da premijer Vučić posle dugog niza godina nije pomenio rekonstrukciju vlade, kao ni vanredne izbore, a to znači da idemo u dobrom smeru.

"To ga uvek brine“, dobacio je Vučić.

Šta je sve govorio premijer Vučić možete pročitati - OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: