Sreda, 31.08.2016.

13:25

SAD: Pevač na slobodi uz kauciju od četvrt miliona dolara

Losanđeleska policija je pustila iz pritvora pevača Krisa Brauna, nakon što je uhapšen zbog sumnje u napad vatrenim oružjem.

Izvor: Tanjug

SAD: Pevač na slobodi uz kauciju od četvrt miliona dolara
Foto: Tanjug

Braun je uhapšen kasno sinoć, nakon višesatne policijske opsade njegove kuće, koja je započela kad je jedna žena prijavila da je pevač u nju uperio pištolj, prenela je agencija AP.

Američka muzička zvezda je puštena na slobodu kasno sinoć po lokalnom, odnosno jutros po srednjoevropskom vremenu, uz kauciju od četvrt miliona dolara, pokazuje zvanična evidencija.

Tužilaštvo nije podnelo prijavu protiv njega.

"Kris je na slobodi i dobro je. Optužbe protiv njega su lažne i to se može dokazati", napisao je na Tviteru Braunov advokat Mark Geragos.

Policija Los Anđelesa je ranije saopštila da su policajci otišli na mesto nemira, u Braunovu vilu u delu Los Anđelesa Tarzani, nakon što je jedna žena uputila poziv policiji.

Braun (27) se tokom višečasovne policijske opsade više puta oglašavao na društvenim mrežama video-snimcima koje je postavljao na Instagram, a u kojima negira da je uradio bilo šta pogrešno.

Policija je uspela da uđe u pevačevu vilu tek kad je nabavila sudski nalog za pretres.

Braun je i ranije bio prijavljivan policiji a 2009. ga je zbog maltretiranja prijavila poznata pevačica Rijana i tada je proglašen krivim, prenosi Si-Bi-Si.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: