Utorak, 09.08.2016.

15:12

Skupština: Poslanici DS, DJB i SDS napustili sednicu

Poslanici DS, pokreta "Dosta je bilo" i SDS napustili su sednicu Skupštine Srbije na kojoj mandatar Aleksandar Vučić obrazlaže program i ciljeve nove vlade.

Izvor: Beta, Tanjug

Skupština: Poslanici DS, DJB i SDS napustili sednicu
Tanjug

Te stranke su najavile da će se uskoro obratiti medijima i da će obrazložiti svoj postupak.

Opozicija je negodovala jer je sednica parlamenta na kojoj se bira nova vlada zakazana u kratkom roku i poslanici nisu imali dovoljno vremena da se pripreme i daju primedbe koje bi pomogle novoj vladi u budućem radu.

"Narod ih je izabrao da slušaju i da posle toga mogu da daju primedbe, ali građani sada mogu da vide da oni nisu došli ni da čuju ni da slušaju", rekao je Vučić, komentarišucjhi izlazak poslanika DS, SDS i DJB iz skupstinske sale.

On je naveo da, dok su on i njegov tim danonoćno radili, pojedini su došli samo da sednu, da iznesu poneku uvredu, da odu do restorana, uzmu dnevnice, te da tako završe svoj posao.

Vučić je, tokom govora, rekao da su poslanici dobili samo deo ekspozea, da su im podeljene samo osnove.

Rekao je i da neće čitati ceo ekspoze, već će jedan deo govoriti "iz glave".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: