Sreda, 27.07.2016.

12:29

Mihajlovićeva: Nova vlada neće biti ni američka, ni ruska

Nova Vlada Srbije neće biti ni američka, ni ruska, već će raditi u interesu građana Srbije, rekla je potpredsednica vlade u tehničkom mandatu Zorana Mihajlović.

Izvor: Tanjug

Mihajlovićeva: Nova vlada neće biti ni američka, ni ruska

Mihajlović je novinarima u Čačku rekla da su mnogima u aktuelnoj vladi pripisivani epiteti da su "nečiji", ali da veruje da niko ne razmišlja o Istoku ili Zapadu, već isključivo o Srbiji.

"Ja stvarno mislim da smo mi deo Vlade Srbije i da je politika SNS dobila poverenje građana jer se znaju ciljevi i put kojim idemo. Ja se u tom smislu i ponašam. Ciljeve koje je postavio mandatar ja realizujem", rekla je Mihajlović na pitanje novinara da li ima problema u sastavljanju vlade s obzirom na medijske napise da je to problem između Istoka i Zapada, budući da su neki ljudi ruski, odnosno američki.

"Mi radimo za našu zemlju, to nije ni američka, ni ruska zemlja", naglasila je Mihajlović.

Na pitanje da li će biti u novoj vladi, Mihajlović je rekla da je sa Vučićem razgovarala pre više od mesec dana o infrastrukturnim projektima, strateškim planovima, šta će nova vlada u naredne četiri godine da ponudi i šta će mandatar u svom ekspozeu govoriti kada je reče o infrastrukturi i koridorima.

"Ipak mislim da premijer stvarno treba da kaže ovo je moj tim, pa kad to uradi onda ću da pričam", navela je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: