I Jovičić prima građane, ali od 8 ujutru

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić od 8h prima građane, kako je saopšteno, da bi evidentirao probleme i radio na njihovom brzom rešavanju.

Izvor: B92

Petak, 22.07.2016.

10:57

I Jovičić prima građane, ali od 8 ujutru
Foto: Tanjug

Više od 80 građana se prijavilo za razgovor sa predsednikom opštine u okviru akcije "Otvorena vrata Kabineta predsednika opštine", što je prvi put organizovano u toj opštini. Razgovori, koji su počeli u osam sati, trajaće sve dok ne budu primljeni svi koji su se prijavili.

Jovičić poručuje da će nastojati da primi sve građane i da kroz službe te opštine budu registrovani njihovi problemi, kako bi što pre bili rešeni. Jovičić je najavio i da će se za one probleme koje građani budu iznosili, a koji nisu u nadležnosti te opštine, obratiti Gradu za pomoć.

Predsednik opštine ističe i da je to akcija u kojoj će se ljudi uveriti da su oni koji rade u opštini Palilula njihov servis, gde će moći da osete brigu i pažnju opštinske uprave za njih.

Kako je naveo, najveći broj problema koje su Palilulci iznosili vezani su za žalbe u oblasti infrastrukture, bezbednosti najmlađih u određenim delovima opštine, a da su građani iznosili i lične probleme u čijem rešavanju će ta opština svakako pružiti podršku uz pomoć drugih institucija.

Jovičić je najavio i da će svake nedelje ili svake druge odvajati jedan dan samo za razgovor sa sugrađanima.

"Mislim da je ovo dobra praksa. Ako predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, koji se bavi zaista važnim stvarima za našu zemlju i na međunarodnoj i unutrašnjoj sceni, ima vremena da od pet ujutru do večernjih sati prima građane mislim da i mi možemo da odvojimo određeno vreme za to" , podvukao je Jovičić, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić nedavno je obavio prvu seriju razgovora sa građanima iz cele Srbije u Vladi Srbije, a razgovori su trajali punih 13 sati, počev od 5.30h ujutru.

Vučić je ranije najavio da će slične razgovore obavljati i u drugim gradovima Srbije, nakon što formira vladu i na svakih nekoliko meseci je "izmesti iz Beograda".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: