"Tadić ne treba da mi se obraća preko konferencija"

Predsednik SDS-a Boris Tadić pozvao je koalicione partnere iz Saveza za bolju Srbiju da se izjasne da li će biti u vladi ili će biti u opoziciji.

Izvor: B92

Sreda, 11.05.2016.

16:50

Foto: Beta

Lider LDP Čedomir Jovanovic kaže da nema potreba da mu se Tadić obraća preko konferencija za medije.

Da li će koalicija Čeda-Boris-Čanak ostati na okupu i posle izbora?

Danima se u medijima već spekuliše da bi Čanak, a možda i Čeda, mogli da budu deo vlasti. Boris Tadić kaže da će njegova stranka biti čvrsta opozicija i zato misli da je važno da i njegovi koalicioni partneri jasno kažu da li žele da budu deo vlasti ili opozicija.

“Ovaj trenutak zahteva od svih koaliconih partnere Sveza za bolju Srbiju da se izjasne li će biti vlast ili opozicija, ja to zahtevam od njih zbog toga što ne želim da nosim bilo kakvo breme pritajene saradnje sa Vučičevom vladom“, rekao je Tadić.

Lider LDP Čedomir Jovanović,kaže da stranke treba da se fokusiraju na ovo što je važno i na to u kakvom društvu žive, kao i da je više puta rekao da neće u vladu s Vučićem

“Moj koalicioni partner ne treba da mi se obraća preko konferencija za novinare, mislim da je breme Borisa Tadića mnogo veće od navodne neizvesnosti šta ću ja sutra raditi. Ni do sada nisam bio u koaliciji sa Vučićem, nisam ja tu stranku pravio i ne mislim da bilo ko treba da glasa za mene, što su reči da ni sutra ne mogu bilo šta da radim sa Vučićem. Jasna je orijentacija LDP“, naveo je Jovanović.

Komentar u LSV danas nismo mogli da dobijemo, ali je ranije Bojan Kostreš rekao da razgovor sa SNS ne bi odbili, ali da Liga ima svoje političke stavove koje ne menja.

Ko će biti deo vlast a ko opozicija u najvećoj meri odlučiće lider SNS Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić izjavio je danas da će plan i program nove Vlade Srbije biti poznati za desetak dana i da će njegov kabinet možda imati jednog ministra manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: