Utorak, 10.05.2016.

20:18

Prvi čovek Apatina tvrdi: Naprednjaci oteli člana SRS

Predsednik opštine Apatin Živorad Smiljanić izjavio je da se u tom gradu desila postizborna otmica koju su izveli lokalni naprednjaci.

Izvor: Beta

Prvi čovek Apatina tvrdi: Naprednjaci oteli člana SRS

Smiljanić, koji je iz Socijalističke partije Srbije, a na vlasti u koaliciji s demokratama i radikalima, rekao je za televiziju N1 da su naprednjaci kidnapovali nosioca lokalne liste Srpske radikalne stranke ispred zgrade opštine kada je trebalo da se sastane s njim.

"Pošto mi imamo video-nadzor ovde oko opštine, mi smo onda uključili to i videli da ga je u stvari grupa naprednjaka - naših, lokalnih - zgrabila i ubacila u džip i odvezla u Prigrevicu tamo, u neku privatnu kuću", rekao je Smiljanić.

On je dodao da je koalicija okupljena oko SPS i SRS pobedila na izborima.

"Oni sad pokušavaju da, što kaže, neke ljude ubede, uplaše, pošto je (lider radikala Vojislav) Šešelj navodno prihvatio da oni idu. Međutim, pošto je ovo mali grad, mi se svi dobro znamo i niko od ovih radikala nije hteo da napusti koaliciju i oni su ga sad kidnapovali. Ne znam šta su hteli time da dobiju", kaže Smiljanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

19 h

Podeli: