Nedelja, 14.02.2016.

14:10

Bečej: Iz cisterne iscurila glina, nema opasnosti

Materija koja se izlila iz priključnog vozila kamiona na kružnom toku na ulazu u Bečej, obična je glina i nema nikakvih opasnosti za građane, niti za okolinu.

Izvor: Tanjug

Default images

Glina, odnosno obična zemlja, služi za hlađenje burgija na bušotinama za potrebe NIS-a, a iscurila je jutros oko tri ujutru iz kamiona, koji se nagnuo prilikom ulaska u "malo nezgodan" kružni tok na ulazu u Bečej.

Vatrogasci i policija bili su na licu mesta, utvrdili da se ne radi ni o kakvim opasnim materijama i očistili su svu iscurelu glinu sa lica mesta.

Radio-televizija Vojvodine ranije tokom dana je prenela da se iz jedne cisterne na ulazu u Bečej "izlila velika količina neutvrđene materije".

NIS: Utvrdićemo uzrok

“U nedelju, 14. februara oko 3 časa ujutru, na kružnom toku na delu obilaznice oko Bečeja došlo je do prosipanja manje količine isplake iz kamiona preduzeća ‘Same&Same’ koji ju je prevozio sa naftne bušotine NIS-a”, navodi se u saopštenju te kompanije.

Kako ističu, uz pomoć stručnih službi NIS-a i nadležnih organa čišćenje saobraćajnice je odmah započeto, saobraćajnica je prohodna i očišćena u najkraćem mogućem roku.

“Životna sredina nije ugrožena. Tačan uzrok događaja utvrdiće istraga”, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: