DF u Nikšiću održao novi protest

Opozicioni Demokratski front održao je u Nikšiću novi protest na kojem traži ostavku premijera Mila Đukanovića i formiranje nove vlade.

Izvor: B92

Subota, 28.11.2015.

20:16

Default images
Foto: Thinkstock

Čelnici tog saveza su saopštili da ne veruju u dijalog , ali da će "prijateljima" iz opozicije "pružiti šansu da razgovorom dođu do prelazne vlade".

Zbog toga će, kako će saopštio jedan od čelnika Fronta, sačekati sa najavom novog protesta u Podgorici.

DF već dva mesecima protestima traži formiranje prelazne vlade i odbija pozive predsednika Skupštine Ranka Krivokapića, značajnog dela opozicije i Evropske komisije da se vrati u parlament i dijalogom dogovora izborna pravila za izbore naredne godine.

U tom smislu funkcioner i poslanik Fronta Predrag Bulatović je saopštio da će "onima iz opozicije koji i dalje veruju u dijalog, pružiti sansu da se izbore za prelaznu vladu" , a da će DF nastaviti sa protestima.

Predstavnici DF-a su ponovili oštre kritike na račun vlasti koju optužuju za kriminal, korupciju, socijalne i ekonomske probleme.

Demonstranti su uzvikivali "Milo lopove!". Na skupu su se vijorile srpske i crnogorske zastave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: