Sreda, 25.11.2015.

19:33

Prijava protiv Mikića odbačena još 30. jula

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu protiv Igora Mikića zbog toga što je "upao" u direktan prenos RTS-a i vređao premijera Srbije.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: printscreen

"Krivična prijava je odbačena 30. jula", rekla je Tanjugu portparolka tužilaštva Tatjana Sekulić.

Krivičnom prijavom policije Mikić je bio osumnjičen za krivično delo nasilničko ponašanje na sportskim priredbama ili javnom skupu. Nakon sprovedenog predistražnog postupka, krivična prijava je odbačena.

Incident se dogodio pošto je iznad terena na Partizanovom stadionu pušten dron sa zastavom velike Albanije.

Dok je reporter RTS-a Predrag Strajnić razgovarao sa gostima o prekidu utakmice, Mikić se probio do kamere i izvikivao uvrede upućene premijeru Srbije.

Tužilaštvo je takođe u maju odbacilo kriičnu prijavu i protiv navijača Crvene zvezde Ivana Bogdanova i prosledilo predmet Prekršajnom sudu.

Bogdanov je bio među grupom navijača koji su posle incidenta sa dronom uleteli na fudbalski teren.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: