Pajtić: Neću da sarađujem sa Tadićem

Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je da neće sarađivati sa liderom Socijaldemokratske stranke Borisom Tadićem.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.10.2015.

22:50

Default images
Foto: Beta

Pajtić za "Danas" rekao da neće da razgovara sa predsednikom SDS Borisom Tadićem, koji mu je poručio da može da mu se obrati za razgovor u svakom trenutku o eventualnoj saradnji pod određenim uslovima.

Pajtić navodi da ne razume čemu razgovori sa Tadićem koji napada opoziciju.

"Gospodin Tadić je gro svoje izjave posvetio napadima na opoziciju. Uopšte ne razumem o čemu razgovarati u uslovima kada mu je sve vreme glavna tema opozicija", rekao je Pajtić za Danas, odgovarajući na pitanje hoće li se obratiti Tadiću za razgovor.

Tadić je u nedelju izjavio da saradnja sa DS može da se desi, ali da za to postoje vrednosni preduslovi, kao i da lider DS Bojan Pajtić može da se obrati za razgovor u svakom trenutku. On je rekao i da je napustio DS, jer nije mogao da dozvoli da se stekne utisak da on stoji iza svega što se dešavalo u toj stranci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: