Petak, 18.09.2015.

10:27

Ubio ženu u dvorištu škole za vreme velikog odmora

U školskom dvorištu OŠ "Bata Bulić" u Petrovcu na Mlavi muškarac je kuhinjskim nožem nasmrt izbo svoju bivšu suprugu koja je u toj školi radila kao učiteljica.

Izvor: B92, Tanjug

Default images
Foto: Tanjug, ilustracija

Ubistvo se dogodilo za vreme velikog odmora, naočigled dece i ostalih kolega, javljaju "Večernje novosti".

Prema rečima svedoka, muškarac je u vidno pijanom stanju u vreme velikog odmora ušao u dvorište škole, sačekao da njegova bivša supruga izađe, a zatim joj zadao nekoliko uboda kuhinjskim nožem.

Žena, stara 49 godina, preminula je na mestu .

“Bilo je bas haotično. Deca su vrištala i nastavnici koji su to videli I njene bliske koleginice, posto je to bilo dok je ona razgovarala s koleginicama. Neka deca su nažalost i videla taj slučaj, naravno, njene koleginice, utrčale su u školu, pozvali smo hitnu pomoć, međutim, čuli smo da je ona preminula na putu do Hitne pomoci“, izjavila je direktorka OŠ “Bata Bulić“ Olivera Đorđević.

Policija je uhapsila osumnjičenog, koji je pobegao i potom kolima sleteo s puta u Kučevu, rekla je Tanjugu portparol požarevačke policije Jasmina Tišma.

MUP je saopštio da je uhapšen T. V. (50) iz Petrovca na Mlavi i da je o svemu obavešten nadležni tužilac.

Brankica T. je u petrovačkoj skoli “Bata Bulić” radila vise od dve decenije.

Iz Petrovačke PU nisu mogli za B92 da daju izjavu. Rekli su n da je pocinlac zlocina V.T., koji je inače pobegao s lica mesta, uhapšen.

Nadležno požarevačko tužilastvo je izvršilo uviđaj. Uhapšenom će biti određen pritvor i biće pokrenuta istraga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: