KM: Dvojica Srba vraćena u zatvor

U zatvor u Kosovskoj Mitrovici ponovo su vraćena dvojica Srba, Aleksandar Lazović i Nebojša Vujačić, koji su pušteni da se brane sa slobode pre deset dana.

Izvor: B92

Petak, 29.05.2015.

21:40

Default images

Mitrovički radio “Kontakt plus” je, pozivajući se na izvore u Kosovskoj policiji, preneo da su slobode ponovo lišeni Lazović i Nebojša, a da je odluku o njihovom povratku u zatvor doneo Apelacioni sud u Prištini.

Tu informaciju Kontakt plus radiju potvrdio je i advokat Zzivojin Jokanović, koji je kazao da je dobio službenu potvrdu da su obojica Srba vraćena u zatvor na osnovu odluke Apelacionog suda.

Vujačić i Lazović bili su pušteni da se brane sa slobode pre deset dana na osnovu odluke sudskog veća Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici.

Oni su dvojica od petorice Srba, među kojima je i lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović, protiv kojih se vodi sudski postupak zbog događaja iz 1999. i 2000. godine u Kosovskoj Mitrovici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: