Nezadovoljan snajom ubijao u 2 sela

Do tragedije u kojoj je stradalo sedmoro osoba došlo je u selima Martonoš i Orom, a ubica je usmrtio svoju suprugu, snaju i njihove roditelje.

Izvor: B92

Nedelja, 17.05.2015.

13:59

Default images
Foto: Tanjug

Kako javlja reporter B92, R.Š. je jutro posle svadbe koja je organizovana u Martonošu u tom selu hicima iz lovačke puške ubio snaju, bivšu suprugu i njene roditelje.

Potom je otišao u selo Orom, koje je udaljeno nekih tridesetak kilometara od Martonoša i tu je ubio roditelje svoje snaje, a potom izvršio samoubistvo.

Prema nezvaničnim informacijama, motiv za ovaj zločin je nezadovoljstvo snajom, R.Š. nije bio saglasan sa tim da njegov sin oženi N.B. (25).

Krvavi pir je pukom srećom preživeo njegov sin, koji u trenutku zločina nije bio u kući, već u radionici.

Meštani Martonoša kažu da se porodica ubice bavila proizvodnjom aleve paprike i da do sada nikada nisu primetili bilo kakve probleme kod njih.
Kuæa stradalih u selu Martonoš (Foto: Tanjug)
Prethodno je MUP saopštio da je R.Š. usmrtio šestoro ljudi, a potom izvršio samoubistvo.
Kuæa stradalih u selu Orom (Foto: Tanjug)
Ova tragedija je podsetila na onu koja se dogodila 2013. godine, kada je Ljubiša Bogdanović u selu Velika Ivanča kod Mladenovca ubio 13 ljudi, a potom pokušao da ubije svoju suprugu i izvrši samoubistvo.

Neposredno potom, u Kažiprstu B92 je o fenomenu masovnih ubistava govorio psiholog Aleksandar Dimitrijević, koji je rekao da uzroke ovakvih tragedija treba tražiti duboko u društvu.

To je bilo jedno od najvećih masovnih ubistava u poslednjih 15 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: