Utorak, 24.03.2015.

10:18

Razbojnik ubijen tokom pljačke

Muškarac star 34 godine iz Donje Rače ubijen je sinoć nešto pre 21 sata, prilikom izvršenja krivičnog dela razbojništva, saopšteno je danas iz policije.

Izvor: Blic, Tanjug

Default images

Kako je navedeno u saopštenju, napadač je maskiran fantomkom i naoružan pištoljem ušao u kuću meštanina, starog 38 godina, počeo fizički da maltretira njega i njegovu babu i tražio da mu preda novac.

"U jednom trenutku došlo je do fizičkog kontakta, nakon čega je vlasnik kuće iz ormana uzeo pištolj i ispalio jedan hitac u napadača, koji je podlegao povredama na licu mesta", navedeno je u saopštenju.

Uviđaj je izvršio zamenik Višeg javnog tuzioca u Kragujevcu u prisustvu pripadnika policije.

Osumnjičeni je u toku dana sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu. Nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode, potvrdio je advokat osumnjičenog, njegov advokat, koji je naveo da je njegov klijent pucao u iz nužne odbrane jer mu je život bio ugrožen.

Iako se u početku pojavila informacija da je napadač bivši radnik policije, kasnijom proverom je utvrđeno da to nije tačno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: