BG voz blokiran, otkazani polasci

Vozovi "BG voza" jutros ne saobraćaju po redu vožnje, jer radnici preduzeća "Nega kola" od jedan sat noćas drže u blokadi tehničko-putničku stanicu Zemun.

Izvor: B92

Sreda, 04.03.2015.

08:11

Default images
Foto: Beograd.rs

Oni su stavili železničke pragove na šine i sede na pruzi u neposrednoj blizini depoa. Radnici protestuju zbog neisplaćenih zarada.

Zbog blokade stanice, elektromotorne garniture "BG vozova", koje se tu čuvaju, ne mogu da krenu u saobraćaj, saopštile su "Železnice Srbije".

Saobraćaj "BG voza" se od jutros organizuje samo sa raspoloživim garniturama, zbog čega će biti otkazivanja polazaka i kašnjenja vozova.

Osim što ne mogu da saobraćaju "BG vozovi", organizacija saobraćaja u beogradskom železničkom čvoru je, takođe, izuzetno otežana.

Stručne službe srpskih železnica nastoje da u ovakvim okolnostima organizuju saobraćaj u skladu sa mogućnostima.

"Železnice Srbije" izvinjavaju se putnicima i korisnicima usluga zbog neprijatnosti kojima će biti izloženi usled ove prinudne promene organizacije železničkog saobraćaja u Beogradu, navedeno je u saopštenju Medija centra "Železnica Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: