Ponedeljak, 26.01.2015.

13:47

Avaz: Piromani terorišu Sarajevo

Nakon što je u proteklom periodu skoro svakodnevno gorelo barem po jedno vozilo u Sarajevu, ponovo su zapaljena dva automobila, piše "Dnevni avaz".

Izvor: Tanjug

Default images
Sarajevo (Foto: johovac/Flickr)

Sarajevski policajci obavili su uviđaj u oba slučaja i konstatovali da su vozila juče namerno zapaljena, pa se crni niz nastavlja od početka godine - u paljevinama je oštećeno 16 automobila u 12 paljevina, dok je u decembru prošle godine zapaljeno osam vozila.

Jedina krivica vlasnika dva automobila koja su izgorela u januaru je što su parkirali svoja vozila pored onih koja su zapaljena pa su i ona oštećena prilikom širenja požara.

Uzroci požara, prema nalazima veštaka protivpožarne struke koji obavljaju uviđaje, najčešće su polivanje vozila zapaljivom tečnošću i izazivanje vatre otvorenim plamenom.

Iz policije ponovo navode da rade na rasvetljavanju slučajeva ali, navodi list, ogorčeni vlasnici do sada nisu videli rezultate.

Uprkos stalnim medijskim izveštajima i vapajima vlasnika automobila o ovoj više nego alarmantnoj situaciji, čelnici MUP-a Kantona Sarajevo i dalje ćute i sve se, prema svemu sudeći, svodi na čekanje da paljevine, valjda, same prestanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: