Jutro oblačno, popodne vedrije

Jutro će biti oblačno, mestimično sa snegom i susnežicom, dok se popodne očekuje razvedravanje.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.01.2015.

01:00

Default images
Foto: Jaroslav Pap/Tanjug

U Srbiji će ujutru, u centralnim i južnim krajevima biti pretežno oblačno, mestimično sa susnežicom i snegom, dok se tokom prepodneva očekuje prestanak padavina.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda, pre podne se očekuje delimično razvedravanje na zapadu, a popodne i u ostalim krajevima. Na severu zemlje preovladavaće sunčano.

Vetar će biti umeren, severozapadni i severni, na istoku i jugu povremeno i jak, krajem dana u slabljenju, u severnim i centralnim krajevima u skretanju na južne pravce.

Minimalna temperatura biće od minus dva do četiri, a najviša dnevna od dva do devet stepeni.

U Beogradu će tokom većeg dela dana preovladavati sunčano vreme, uz vetar umeren, severozapadni, krajem dana jugozapadni. Minimalna temperatura biće oko jedan, najviša dnevna oko sedam stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u utorak ujutru očekuje se slab, ponegde i umeren mraz i kratkotrajna magla, dok će tokom dana preovladavati sunčano vreme sa temperaturom u većini mesta iznad prosečnih vrednosti.

Samo u toku noći sa srede na četvrtak i u četvrtak ujutru doći će do prolaznog naoblačenja sa severozapada, ali uglavnom bez padavina. Za dane vikenda očekuje se naoblačenje sa padavinama, prvo u zapadnim krajevima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: