Osumnjičen za ubistvo žene u NS

Novosadska policija traga za Goranom Šarcem (32) zbog sumnje da je vozilom udario Novosađanku Mariju Milešić (28), a zatim pobegao, saopštio je MUP.

Izvor: B92

Petak, 12.12.2014.

12:25

Default images

Osumnjičeni je automobilom udario Mariju, koja je preminula na mestu nesreće, a zatim je pobegao sa lica mesta.

U saopštenju MUP.-a se navodi da policija sumnja da je Šarac 1. decembra, oko 17.45 na Somborskom bulevaru, na obeleženom pešačkom prelazu, vozilom marke "džip čiroki", crne boje, registarskih oznaka NS 206-ZN udario Mariju Milešić, a zatim pobegao.

Šarac je osumnjičen za krivična dela: teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Policijska uprava u Novom Sadu poziva građane koji imaju bilo kakve informacije o osobi sa fotografije ili o vozilu za kojim se traga da se jave, pozivom na brojeve telefona: 064 892 4149 ili 192, piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: