NS: Pregazio devojku, pa pobegao

Novosadska policija saopštila je da policija traga za vozačem koji je izazvao saobraćajni udes u kome je večeras poginula Marija M. (28).

Izvor: Radio 021, Tanjug

Ponedeljak, 01.12.2014.

18:54

Default images

U Policijskoj upravi Tanjugu je rečeno da su rezultati obdukcije pokazali da na telu devojke, nastradale u Somborskoj ulici večeras oko 18 časova, nema prostrelnih rana i da je poginula u saobraćajnoj nesreći. Na Somborskom bulevaru u Novom Sadu, u blizini broja 90, na sredini bulevara oko 18 sati uočeno je beživotno telo jedne devojke.

Kako prenosi portal Radija 021, na Somborskom bulevaru došlo je do udesa u kojem je poginula Marija M. (28), a policija traga za vozačem automobila koji se udaljio s mesta nesreće. Prvobitna informacija bila je da je telo devojke izbačeno iz vozila.

Policija je pozvala očevice i građane koji imaju bilo kakva saznanja o vozaču koji je izazvao ovu saobraćajnu nesreću ili o automobilu koji je u njoj učestvovao, da se jave na brojeve telefona: 064/892-41-49 ili na 192.

Policija je bila blokirala saobraćaj na tom delu Somborskog bulevara, a posle uviđaja, koji je trajao oko dva sata, telo devojke prebačeno je u Zavod za sudsku medicinu.

Izveštaču Tanjuga na mestu udesa je rečeno da bi obdukcijom večeras trebalo da bude utvrđeno da li se radi o saobraćajnoj nesreći ili o ubistvu. Tužilac koji je bio na uviđaju nije želeo da daje izjave dok ne bude utvrđen uzrok smrti.

Šefica Biroa za saradnju sa medijima MUP-a Biljana Popović Ivković rekla je Tanjugu da je telo devojke oko 17.50 sati primećeno na Somborskom bulevaru u Novom Sadu i da su sve policijske snage u Vojvodini angažovane u potrazi za izvršiocem ovog krivičnog dela.

Na novosadskim ulicama je primetno pojačano prisustvo pripadnika policije.

Pojedini mediji izvestili su da je devojka navodno ubijena i da je njeno beživotno telo izbačeno iz džipa, ali nema znanične potvrde tih navoda.

Kako prenosi portal Radija 021, na Somborskom bulevaru, oko 18 sati došlo je do udesa u kojem je poginula Marija M. (28), a policija traga za vozačem automobila koji se udaljio s mesta nesreće.

Nekoliko trenutaka nakon udesa, na telo devojke je naleteo taksi. U toku je saslušanje taksiste koji je vozilom prešao preko tela devojke.

Prvobitna informacija bila je da su se začuli pucnji, nakon čega se telo devojke pojavilo u desnoj kolovoznoj traci od Limana prema Futoškom putu. Prema toj verziji, telo devojke je izbačeno iz vozila.

Odmah je pozvana Hitna pomoć, koja je stigla za nekoliko minuta, ali je devojka preminula na mestu udesa.

Policija je blokirala taj deo Bulevara, a blokiran je Novi Sad i okolina. Sporno vozilo udaljilo se u pravcu Bačke Palanke, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naložio je da se sve jedinice iz Novog Sada i okoline uključe u potragu za vozačem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: