Video nadzor u školama na Voždovcu

Svih 15 osnovnih škola na teritoriji opštine Voždovac pokriveno je video nadzorom, a zahvaljujući ovom sistemu do sada je rešeno 18 krivičnih dela.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.12.2014.

17:47

Default images

"Do sada je rešeno 18 krivičnih dela zahvaljujući ovom sistemu. Video nadzor postoji i na teritoriji opština Zemun, Vračar i Savski venac, a mi ćemo sa ovim aktivnostima nastaviti", rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović u Policijskoj stanici Voždovac u Beogradu.

On je istakao da će jedan od prioriteta Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i njega kao ministra u budućnosti da bude "što više policajaca u jedinicima, mesnim zajednicama i u kontaktu sa građanima".

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić kazao je da je postavljanje video nadzora u osnovne škole prva faza, te najavio da će biti obuhvaćene i srednje škole na teritoriji te opštine.

"U trećoj fazi obuhvatićemo sve predsednike skupština stanara koji se izjasne da žele da im obezbedimo ulaz u zgradu", rekao je Savić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: