BG: Odbornici o raspodeli stanova

Odbornici Skupštine grada usvojili su Predlog odluke o uslovima i načinu raspolaganja stanovima izgrađenim prema projektu izgradnje 1.100 stanova u Beogradu.

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

14:57

Default images

Odbornici Skupštine grada Beograda odlučili su na današnjoj sednici da povećaju cenu zakupa lokala u vlasništvu grada i preimenuju most Zemun-Borča u Pupinov most. Odbornici su po završetku ove, započeli i novu sednicu koja je zatvorena za javnost, a na kojoj će raspravljati o postupanju u ratnom i vanrednom stanju na teritoriji grada Beograda.

Odbornici su usvojili i Predlog Strategije za uvođenje i razvoj finansijskog upravljanja i kontrole u gradu Beogradu, kao i nekoliko planova generalne regulacije.

Usvojili su i Predlog promene osnivačkog akta JKP "Beogradvode", JKP "Beograd-put" i "Zoološki vrt", kao i Predlog odluke o usvajanju početnog likvidacionog izvešštaja "Jugokoncert".

Razrešeni su i imenovani direktori i v.d. direktori u jednom broju ustanova čiji je osnivač Grad Beograd, članovi upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova, kao i članovi školskih odbora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: