Utorak, 30.09.2014.

12:22

"U Vojvodini postoje problemi"

Potpredsednica Vlade Srbije i potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je da problemi u Vojvodini moraju brže da se rešavaju.

Izvor: Tanjug

Default images

Ona je navela da bi eventualni politički dogovori o tim pitanjima mogli da se dogode samo smislu da se ne gubi vreme.

Mihajlovićeva se sastala u zgradi Skupštine Vojvodine sa njenim predsednikom i liderom SVM Ištvanom Pastorom ali je napomenula da da je taj susret bio samo u duhu te konferencije o čistimen energetskim tehnologijama i da nisu razgovarali o političkoj situaciji u pokrajini.

Poručivši da u Vojvodini definitivno postoje problemi, Mihajlovićeva je dodala da stranka koja u pokrajini drži vlast (DS) ima zaista veoma mali procenat podrške gradjana u odnosu na realno stanje.

“S druge strane, Vlada Srbije želi da reforme koje su započete u našoj zemlji budu ostvarivane što brže i da se ne gubi vreme“, naglasila je Mihajlovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: